WordPress.org

Jawa

Direktori Tema

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

AMP - Accelerated Mobile Pages

Dening

Versi: 1.2.8

Pungkasan dianyari: Novèmber 18, 2017

Aktif Dipasang: 200+

This is an Accelerated Mobile Pages Theme for WordPress, but it is also a complete environment for using all the functions of WP with AMP.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar