WordPress.org

Jawa

Direktori Tema

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

cpro

Dening

Versi: 1.0.5

Pungkasan dianyari: Septèmber 12, 2017

Aktif Dipasang: 100+

Tema Kāca utāmā

Business, Multipurpose theme based on underscores and bootstrap 3. Many widgets positions, possibility to add extra pages on front page, or blog page. Basic WooCommerce support and contact 7 plugin.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar