WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Documentaire

Dening

Versi: 1.6.0

Last updated: April 30, 2017

Aktif Dipasang: 60+

A clean and simple black on white single column theme that is mobile responsive and ready right out of the box

Peringkat

Durung ānā kontèn sing digawé kanggo kācā ngarep.
Add your review

Support

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar