WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Escapade

Dening

Iki tema anakan sākā Primer.

Versi: 1.1.2

Pungkasan dianyari: Januari 7, 2019

Active Installations: 20.000+

WordPress Version: 4.4 or higher

PHP Version: 5.6.0 or higher

Tema Kāca utāmā

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar