WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

FabBlog

Dening

Iki tema anakan sākā Fabulist.

Versi: 1.0.1

Pungkasan dianyari: Juni 11, 2019

Active Installations: 100+

WordPress Version: 4.8 or higher

PHP Version: 5.6 or higher

Sokong

Got something to say? Need help?

View support forum

Report

Does this theme have major issues?

Report this theme

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar