WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Forma

Dening

Versi: 1.0.1

Pungkasan dianyari: Juni 12, 2017

Aktif Dipasang: 400+

Tema Kāca utāmā

Forma is clean, minimal and bold WordPress theme for brave people. Perfect for design, architecture or fashion blogging. 100% responsive and easy to use.

Sokong

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar