WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Forma

Dening

Versi: 1.0.1

Last updated: Juni 12, 2017

Aktif Dipasang: 400+

Theme Homepage

Forma is clean, minimal and bold WordPress theme for brave people. Perfect for design, architecture or fashion blogging. 100% responsive and easy to use.

Peringkat

Durung ānā kontèn sing digawé kanggo kācā ngarep.
Add your review

Support

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar