WordPress.org

Jawa

Direktori Tema

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Garden Harvest

Dening

Iki tema anakan sākā Stargazer.

Versi: 1.0.0

Pungkasan dianyari: Juli 27, 2017

Aktif Dipasang: 300+

Tema Kāca utāmā

A summer garden child theme for Stargazer inspired by one of my favorite summer treats – fresh, ripe, home-grown tomatoes.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar