WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Garden Harvest

Dening

Iki tema anakan sākā Stargazer.

Versi: 1.0.0

Last updated: Juli 27, 2017

Aktif Dipasang: 300+

Theme Homepage

A summer garden child theme for Stargazer inspired by one of my favorite summer treats – fresh, ripe, home-grown tomatoes.

Peringkat

Durung ānā kontèn sing digawé kanggo kācā ngarep.
Add your review

Support

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar