WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Garden Harvest

Dening

Iki tema anakan sākā Stargazer.

Versi: 1.0.0

Pungkasan dianyari: Juli 27, 2017

Aktif Dipasang: 400+

Tema Kāca utāmā

A summer garden child theme for Stargazer inspired by one of my favorite summer treats – fresh, ripe, home-grown tomatoes.

Sokong

Got something to say? Need help?

View support forum

Report

Does this theme have major issues?

Report this theme

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar