WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Half-Baked

Dening

Versi: 1.7

Last updated: Desèmber 15, 2015

Aktif Dipasang: 100+

Theme Homepage

A bold red, two-column theme that splits the index pages of your WordPress blog right down the middle.

Peringkat

Durung ānā kontèn sing digawé kanggo kācā ngarep.
Add your review

Support

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar