WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Kafal

Dening

Versi: 1.0.9

Last updated: Septèmber 9, 2017

Aktif Dipasang: 500+

Theme Homepage

A Bootstrap Theme Based on Clean Blog Template from Start Bootstrap. A beautifully designed responsive blogging theme. Custom header with Parallax effect.

Peringkat

Durung ānā kontèn sing digawé kanggo kācā ngarep.
Add your review

Support

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar