WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Kokoro

Dening

Versi: 1.0.2

Last updated: Juli 25, 2017

Aktif Dipasang: 2.000+

Theme Homepage

Kokoro is a Responsive WordPress blog theme. Get free support and check the demo at https://zthemes.net/themes/kokoro-lite/

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar