WordPress.org

Jawa

Direktori Tema

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Light Skeleton

Dening

Versi: 1.0.2

Pungkasan dianyari: Novèmber 7, 2017

Aktif Dipasang: 100+

Tema Kāca utāmā

Using _ (Underscore) and GetSkeleton CSS boilerplate, aim is to create lightweight, presentable WP theme for starters.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar