WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

LightBlogKT

Dening

Versi: 1.4.5

Pungkasan dianyari: April 21, 2017

Aktif Dipasang: 400+

Tema Kāca utāmā

Lightblog is a free minimalist blog WordPress theme that will take your blog to the next level.

Sokong

Got something to say? Need help?

View support forum

Report

Does this theme have major issues?

Report this theme

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar