WordPress.org

Jawa

Direktori Tema

0
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

lightpress

Dening

Versi: 1.4

Pungkasan dianyari: Fébruari 19, 2017

Aktif Dipasang: 300+

Tema Kāca utāmā

LightPress is the Light WordPress Theme, Specially Designed for the Blog, LightPress is minimalist WordPress theme Best for SEO and Speed of Loading Time view detail http://phantomthemes.com/downloads/lightpress-wordpress-theme/ and Full Demo http://phantomthemes.com/view?theme=LightPress

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar