WordPress.org

Jawa

Direktori Tema

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

McKinley

Dening

Versi: 1.0.9

Pungkasan dianyari: Fébruari 9, 2017

Aktif Dipasang: 3.000+

Tema Kāca utāmā

McKinley is a sleek blog theme based on the awesome TwentyThirteen theme from WordPress.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar