WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Morning

Dening

Iki tema anakan sākā Apex.

Versi: 1.02

Last updated: Desèmber 3, 2015

Aktif Dipasang: 1.000+

Theme Homepage

Morning is a child theme for the Apex theme. Switch to Morning today and bring modern, minimalist style to your content.

Peringkat

Durung ānā kontèn sing digawé kanggo kācā ngarep.
Add your review

Support

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar