WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

oriental

Dening

Versi: 1.3.19

Last updated: Desèmber 9, 2015

Aktif Dipasang: 1.000+

Theme Homepage

Oriental, plum, bamboo, pine, flower, foliage, orange, red theme. Now compatible with wordpress 3.5.1 and with responsive design. Supports Jetpack infinite scroll.

Peringkat

Durung ānā kontèn sing digawé kanggo kācā ngarep.
Add your review

Support

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar