WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

OS media

Dening

Iki tema anakan sākā Twenty Fourteen.

Versi: 1.6

Last updated: Oktober 6, 2016

Aktif Dipasang: 400+

Theme Homepage

Twenty Fourteen Child Theme for WordPress to makes your platform a multimedia station for video on-demand

Peringkat

Durung ānā kontèn sing digawé kanggo kācā ngarep.
Add your review

Support

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar