WordPress.org

Jawa

Direktori Tema

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Purus

Dening

Versi: 1.2.2

Pungkasan dianyari: Maret 23, 2017

Aktif Dipasang: 700+

Clean and simple WordPress blog theme focused on readability.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar