WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Purus

Dening

Versi: 1.2.2

Last updated: Maret 23, 2017

Aktif Dipasang: 700+

Clean and simple WordPress blog theme focused on readability.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar