WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Tulis Cepet

Dening

Versi: 1.8.5

Last updated: Mei 9, 2017

Aktif Dipasang: 600+

Theme Homepage

A lightweight, 2-3 columns, widget ready, SEO optimized, fast loading, easy to customize WordPress theme.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar