WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Saka

Dening

Versi: 1.1.1

Pungkasan dianyari: Fébruari 6, 2018

Aktif Dipasang: 600+

Saka is a simple blog theme that is conscious of the readability of sentences. It is one-column design, it is a drawer type navigation menu. Features are, Font Awesome.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar