WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Separate Blog

Dening

Versi: 1.0.6

Pungkasan dianyari: Maret 5, 2018

Aktif Dipasang: 200+

Beautiful minimal full-width theme, perfect for showcasing your blog content.

Sokong

Got something to say? Need help?

View support forum

Report

Does this theme have major issues?

Report this theme

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar