WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Separate Blog

Dening

Versi: 1.0.6

Pungkasan dianyari: Maret 5, 2018

Aktif Dipasang: 100+

Beautiful minimal full-width theme, perfect for showcasing your blog content.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar