WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Slightly

Dening

Versi: 1.0.10

Pungkasan dianyari: Mei 26, 2018

Aktif Dipasang: 1.000+

Tema Kāca utāmā

Slightly is a minimal, clean, ever-so-slightly opinionated WP theme for a beautifully simple start.

Sokong

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar