WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Feature Filter
Filtering by:
Sunting

Layout

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Twenty Ten

By

Version: 2.3

Last updated: Juni 8, 2017

Active Installs: 200.000+

Theme Homepage

Tema kanggo WordPress 2010 iki duwe gaya, gampang , isa diowahi dhewe, lan isa diwaca -- sampeyan isa nggawe racikan gawean, gambar ndas kaca, lan latar mburi. Twenty Ten nyokong 6 panggonan widget (loro neng larik pinggir, papat neng sikilan lan gambar istimewa (miniatur kanggo pustaka tulisan lan gambar ndas kaca gawean dhewe kanggo tulisan lan kaca). Iki klebu stylesheet kanggo nge print lan Admin piranti dandani visual, gaya spesial kanggo tulisan neng kategori " jejer-e" lan " pustaka", lan duwe pilihan kaca sak larik sing nggawe pindah larik pinggir.

No themes found. Try a different search.

Ngliwati marang toolbar