WordPress.org

Jawa

Direktori Tema

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Twenty Ten

Dening

Versi: 2.4

Pungkasan dianyari: Novèmber 16, 2017

Aktif Dipasang: 200.000+

Tema Kāca utāmā

Tema kanggo WordPress 2010 iki duwe gaya, gampang , isa diowahi dhewe, lan isa diwaca -- sampeyan isa nggawe racikan gawean, gambar ndas kaca, lan latar mburi. Twenty Ten nyokong 6 panggonan widget (loro neng larik pinggir, papat neng sikilan lan gambar istimewa (miniatur kanggo pustaka tulisan lan gambar ndas kaca gawean dhewe kanggo tulisan lan kaca). Iki klebu stylesheet kanggo nge print lan Admin piranti dandani visual, gaya spesial kanggo tulisan neng kategori " jejer-e" lan " pustaka", lan duwe pilihan kaca sak larik sing nggawe pindah larik pinggir.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar