WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Uptown Style

Dening

Iki tema anakan sākā Primer.

Versi: 1.1.3

Pungkasan dianyari: Juli 3, 2019

Active Installations: 20.000+

WordPress Version: 4.4 or higher

PHP Version: 5.6.0 or higher

Tema Kāca utāmā

Sokong

Got something to say? Need help?

View support forum

Report

Does this theme have major issues?

Report this theme

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar