WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Vale

Dening

Iki tema anakan sākā SuevaFree.

Versi: 1.0.9

Pungkasan dianyari: Maret 26, 2018

Aktif Dipasang: 700+

Vale is the new SuevaFree child theme, optimized to work with WooCommerce e-commerce plugin. Vale WordPress theme offers a new header layout, in addition to the default five header layouts and new Google Fonts.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar