WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

vdequator

Dening

Versi: 1.0.2

Last updated: Juli 11, 2017

Aktif Dipasang: 400+

Theme Homepage

Super simple blogging theme, built on _s.

Peringkat

Durung ānā kontèn sing digawé kanggo kācā ngarep.
Add your review

Support

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar