WordPress.org

Jawa

Direktori Tema

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

whitebox

Dening

Versi: 1.6

Pungkasan dianyari: Maret 24, 2016

Aktif Dipasang: 200+

A simple, clean theme, which is primarily meant as a parent for a child theme. Built-in Jetpack support.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar