WordPress.org

Jawa

Direktori Tema

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

willow

Dening

Iki tema anakan sākā Twenty Sixteen.

Versi: 1.0.8

Pungkasan dianyari: Desèmber 24, 2015

Aktif Dipasang: 3.000+

This theme extend default theme "Twenty Sixteen".In PC views,this theme exchange the article page columns in one column from two columns, and Photos in black and white.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar