WordPress.org

Jawa

Direktori Tema

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Zap Lite

Dening

Versi: 1.9.1

Pungkasan dianyari: Mei 12, 2016

Aktif Dipasang: 100+

Tema Kāca utāmā

We can say with confidence that Zap Lite is the best free multipurpose WordPress theme. Designed to give a clean and fresh feel for your website, it puts most emphasis on the content.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar