WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Zerius

Dening

Iki tema anakan sākā Zerif Lite.

Versi: 1.0.10

Last updated: Juni 13, 2017

Aktif Dipasang: 2.000+

Zerius is a clean, modern, and animated free one-page parallax WordPress theme.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar