WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Zerius

Dening

Iki tema anakan sākā Zerif Lite.

Versi: 1.0.10

Pungkasan dianyari: Juni 13, 2017

Aktif Dipasang: 1.000+

Zerius is a clean, modern, and animated free one-page parallax WordPress theme.

Sokong

Got something to say? Need help?

View support forum

Report

Does this theme have major issues?

Report this theme

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar