WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Zillah

Dening

Versi: 1.1.6

Pungkasan dianyari: Mei 24, 2018

Aktif Dipasang: 4.000+

Tema Kāca utāmā

Zillah is a free minimal blogging WordPress theme from ThemeIsle. Is responsive and compatible with a wide range of plugins like : Nivo Slider, Siteorigin Page Builder, WooCoomerce, Photo Gallery Grid and Contact Form 7.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar