WordPress.org

Jawa

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Balik neng daftar Tema

Zopit

Dening

Versi: 1.8.6

Pungkasan dianyari: Juli 12, 2017

Aktif Dipasang: 200+

Tema Kāca utāmā

Zopit is Clean and Minimal Responsive WordPress Blog Themes.

Sokong

Got something to say? Need help?

View support forum

Report

Does this theme have major issues?

Report this theme

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar