WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

QuickPic

Dening

Versi: 1.5.3

Last updated: Mei 9, 2017

Aktif Dipasang: 500+

Theme Homepage

1-column, lightweight, widget ready, fast loading, SEO optimized, easy to customize theme, useful for photoblogging.

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar