WordPress.org

Jawa

Theme Directory

1
Panyaring Fitur
Disaring karo:
Sunting

Tata letak

Fitur

Subyek

Return to Themes List

Three

Dening

Iki tema anakan sākā Twenty Thirteen.

Versi: 1.3.7

Last updated: Desèmber 18, 2015

Aktif Dipasang: 1.000+

Theme Homepage

Three theme is a child theme of Twenty Thirteen . It has a full-screen 3D-VR effect on smartphone.

Peringkat

Durung ānā kontèn sing digawé kanggo kācā ngarep.
Add your review

Support

Got something to say? Need help?

View support forum

Ora ānā tema sing ditemokaké. Coba nganggo panggolékan sing bédā.

Ngliwati marang toolbar